Tubettoni piselli e funghi

Tubettoni piselli e funghi

4.4 65 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 60 g di pancetta affumicata a cubetti (1 cm)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di funghi champignon puliti e a fette
  • 300 g di piselli surgelati
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 150 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 320 g di pasta corta, tipo tubettoni

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 18.4 g
Kalorie 1874 kJ / 448 kcal
Tłuszcz 13.2 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 68.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...