
Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Patties
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Cucumber Yogurt Sauce
-
cucumber in pieces4 oz
-
plain yogurt6 oz
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
salt⅛ tsp
Vegetable Patties
-
dried garbanzo beans8 oz
-
curry powder1 tsp
-
turmeric powder1 tsp
-
fresh cilantro leaves20
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
onion in pieces3 oz
-
carrots in pieces (1 in.)5 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
large eggs2
-
water2 oz
-
frozen peas3 oz
-
fresh sweet corn kernels2 oz
-
vegetable oil to fry
-
mixed salad greens to serve
-
ground paprika to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
271 kcal /
1134 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
539 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cheap Eats
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 godz. 30 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Quinoa Patties
1 godz.
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Southwest Quinoa
40 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min