Vegetable Patties
TM6 TM5

Vegetable Patties

3.9 (38 ocen)

Składniki

Cucumber Yogurt Sauce

  • 4 oz cucumber, in pieces
  • 6 oz plain yogurt
  • 2 tsp freshly squeezed lemon juice
  • ⅛ tsp salt

Vegetable Patties

  • 8 oz dried garbanzo beans
  • 1 tsp curry powder
  • 1 tsp turmeric powder
  • 20 fresh cilantro leaves
    lub 20 fresh parsley leaves
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper
  • 3 oz onion, in pieces
  • 5 oz carrots, in pieces (1 in.)
  • 3 ½ oz celery, in pieces (1 in.)
  • 2 large eggs
  • 2 oz water
  • 3 oz frozen peas
  • 2 oz fresh sweet corn kernels
  • vegetable oil, to fry
  • mixed salad greens, to serve
  • ground paprika, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1134 kJ / 271 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
8 g
Sód
539 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy