Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Patties
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Cucumber Yogurt Sauce
-
cucumber in pieces4 oz
-
plain yogurt6 oz
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
salt⅛ tsp
Vegetable Patties
-
dried garbanzo beans8 oz
-
curry powder1 tsp
-
turmeric powder1 tsp
-
20 fresh parsley leavesfresh cilantro leaves20
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
onion in pieces3 oz
-
carrots in pieces (1 in.)5 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
large eggs2
-
water2 oz
-
frozen peas3 oz
-
fresh sweet corn kernels2 oz
-
vegetable oil to fry
-
mixed salad greens to serve
-
ground paprika to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
539 mg
Białko
13 g
Kalorie
1134 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cheap Eats
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegetarian Chili
50 min