Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 pieces
Składniki
-
sunflower oil plus extra to grease3 ½ oz
-
sharp cheddar cheese cut into pieces (approx. 1 in.)2 oz
-
carrots cut into pieces (approx. 1 in.)3 ½ oz
-
raw hazelnuts with skin2 ½ oz
-
whole milk6 ½ oz
-
large eggs2
-
all-purpose flour9 oz
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper to taste½ tsp
-
frozen green peas9 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
7 g
Kalorie
1039 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot Hummus
15 min
Vegetable Soup
35 min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min
Coconut Butter
5 min
Fluffy Almond Pancakes with Blackberry Syrup
1 godz.
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Veggie and Fruit Muffins
30 min
Cheesy Veggie Squares
40 min
Carrot Cake Cookies
35 min
Mini Pizzas
1 godz. 30 min
Fish Sticks
2 godz. 30 min
Chocolate Date Muffins
45 min