Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins

Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins

4.0 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 pieces

Składniki

  • sunflower oil plus extra to grease
    3 ½ oz
  • sharp cheddar cheese cut into pieces (approx. 1 in.)
    2 oz
  • carrots cut into pieces (approx. 1 in.)
    3 ½ oz
  • raw hazelnuts with skin
    2 ½ oz
  • whole milk
    6 ½ oz
  • large eggs
    2
  • all-purpose flour
    9 oz
  • baking powder
    2 tsp
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • ground cayenne pepper to taste
    ½ tsp
  • frozen green peas
    9 oz

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 248 kcal / 1039 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 20.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...