Urządzenia i Akcesoria
Texas Coleslaw
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
cilantro leaves and tender stems½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chilies de-seeded, to taste (see Tip)1 - 2
-
1 oz avocado oilolive oil1 oz
-
red wine vinegar½ oz
-
lime juice1 oz
-
honey to taste½ oz
-
fajita seasoning homemade or packaged1 tbsp
-
salt to taste⅛ tsp
-
freshly ground black pepper to taste⅛ tsp
-
green cabbage cut into pieces (2 in.)7 oz
-
apple quartered5 oz
-
red cabbage cut into pieces (2 in.)4 oz
-
carrot cut into pieces (1 in.)4 oz
-
red onion cut into pieces2 oz
-
pecans (opcjonalnie)2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
674 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1 godz. 5 min
Fajita Seasoning
5 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Chopped Asian Salad
20 min
Thai Peanut Crunch Salad
30 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Barbecue Sauce
20 min
Smoked Onion Dip
10 min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Cantina Salsa
5 min