Urządzenia i Akcesoria
Vegan "Crab" Cakes
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 pieces
Składniki
"Crab" Cakes
-
chickpeas (15 oz can), liquid reserved1 can
-
nori sheet crumbled, in pieces1
-
dried parsley1 tbsp
-
dried dill2 tsp
-
Old Bay Seasoning®2 tsp
-
salt½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
vegan mayonnaise2 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
green onions cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
hearts of palm (14 oz), drained1 can
-
panko bread crumbs1 ½ oz
Sriracha Vegan Mayonnaise
-
vegan mayonnaise3 oz
-
sriracha1 tbsp
-
vegetable oil to fry
-
ground paprika (opcjonalnie) to sprinkle
-
fresh dill to garnish
-
lemon cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
547 mg
Białko
4 g
Kalorie
469 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min
Banana Peel "Pulled Pork"
30 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Vegan "Beefy" Burger
1 godz. 40 min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 min
Vegan Pesto
10 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8 godz. 30 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.