Urządzenia i Akcesoria
Eggplant and Almond Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
31 oz
Składniki
-
blanched almonds2 oz
-
garlic cloves3
-
eggplant cubed (approx. 1 in.)7 oz
-
ground cumin1 tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
lemon juice1 oz
-
plain yogurt unsweetened2 ½ oz
-
ground black pepper to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
76.8 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
61.5 kJ /
14.7 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Spinach and Feta Muffins
30 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 godz. 45 min
Yogurt Dressing
5 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Apple Wild Rice
50 min