Parmentier de patate douce au saumon et poireau

Parmentier de patate douce au saumon et poireau

4.6 1.3K oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de blancs de poireau coupés en petits morceaux
    500 g
  • d'eau
    600 g
  • de patates douces détaillées en cubes (3 cm)
    500 g
  • du sel à ajuster en fonction des goûts
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • de crème fraîche épaisse
    60 g
  • de moutarde
    1 c. à café
  • de pavés de saumon frais (4 pavés), détaillés en cubes (2 cm)
    400 g
  • de gruyère râpé
    50 g
  • de chapelure
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 378.5 kcal / 1581 kJ
Białko 26.5 g
Tłuszcz 18.8 g
Węglowodany 22.3 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 423.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...