Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de riz basmati
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon (1 gros), coupé en deux
- 400 g de filet mignon de porc, en gros cubes
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de tomates pelées en boîte
- 150 g de lait de coco
- 1 c. à soupe rase de curry en poudre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 150 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1528 kJ / 365 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Sauté de veau au chorizo
1h
Colombo de porc
1 Std. 20 Min
Poulet au lait de coco et épices
50min
Curry de poulet-coco, légumes et ananas
40 min
Porc teriyaki aux pommes
2h 20min
Rougail saucisse
50min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Sauté de porc au curry
1h
Rougail saucisse et riz
50min
Colombo de porc aux légumes
45 min
Cari poulet
45 min