Saumon vapeur et purée de petits pois

Saumon vapeur et purée de petits pois

4.5 450 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignons nouveaux coupés en deux
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 300 g d'eau
  • 600 g de petits pois frais écossés
    600 g de petits pois surgelés, écossés
  • 4 filets de saumon frais (env. 120 g chacun)
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g de moutarde forte
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portions

Białko 37 g
Kalorie 1799 kJ / 430 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 12.5 g
Węglowodany 26.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...