Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
TM6 TM5 TM31

Papillotes de saumon, poireaux et ravioles

4.1 (562 oceny)

Składniki

  • 600 g de poireaux, en fines rondelles
  • 60 g de beurre
  • 4 pavés de saumon frais sans la peau (140 g chacun)
  • 4 plaques de ravioles du Dauphiné
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • quelques pluches d'aneth frais

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2987 kJ / 714 kcal
Białko
44 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
42 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy