Papillotes de saumon, poireaux et ravioles

Papillotes de saumon, poireaux et ravioles

4.1 646 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 600 g de poireaux en fines rondelles
  • 60 g de beurre
  • 4 pavés de saumon frais sans la peau (140 g chacun)
  • 4 plaques de ravioles du Dauphiné
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • quelques pluches d'aneth frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 44 g
Kalorie 2987 kJ / 714 kcal
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...