Kacangma (Motherwort Chicken)

Kacangma (Motherwort Chicken)

5.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 portions

Składniki

  • fresh ginger cut in slices
    100 g
  • toasted sesame oil
    30 g
  • kampung chicken (free-range chicken) whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)
    800 g
  • motherwort (see tips)
    20 g
  • distilled rice wine
    100 g
  • glutinous rice wine (huangjiu)
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 124 mg
Białko 33 g
Kalorie 1261 kJ / 301 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...