Urządzenia i Akcesoria
Kacangma (Motherwort Chicken)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 portions
Składniki
-
fresh ginger cut in slices100 g
-
toasted sesame oil30 g
-
kampung chicken (free-range chicken) whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)800 g
-
motherwort (see tips)20 g
-
distilled rice wine100 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
124 mg
Białko
33 g
Kalorie
1261 kJ /
301 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Spicy Soy Sauce Chicken
30 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Curry Chicken
1 Std.
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Fried Beehoon
20 Min
Lemon Chicken
25 Min