Urządzenia i Akcesoria
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
mixed vegetables (e.g.. carrots, long beans, cucumbers, cabbage, pineapple, turnips), cut in strips1000 g
-
fresh red chillies deseeded, cut in thin slices40 g
-
fresh green chillies deseeded, cut in thin slices40 g
-
salt adjust to taste3 tsp
-
dried chillies deseeded, soaked to soften5 - 8
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
candlenuts (buah keras)4
-
garlic cloves2
-
shallots60 g
-
fresh turmeric10 g
-
shrimp paste (belacan) (opcjonalnie)½ tsp
-
cooking oil4 tbsp
-
sugar50 g
-
white vinegar60 g
-
unsalted roasted peanuts coarsely ground, to garnish100 g
-
sesame seeds toasted, to garnish2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.8 g
Kalorie
1652.7 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Błonnik
10.3 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mapo tofu
15 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Shallot Oil
25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Homemade Soy Milk
35 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Homemade Pandan Kaya
55 min