Urządzenia i Akcesoria
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
mixed vegetables (e.g.. carrots, long beans, cucumbers, cabbage, pineapple, turnips), cut in strips1000 g
-
fresh red chillies deseeded, cut in thin slices40 g
-
fresh green chillies deseeded, cut in thin slices40 g
-
salt adjust to taste3 tsp
-
dried chillies deseeded, soaked to soften5 - 8
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
candlenuts (buah keras)4
-
garlic cloves2
-
shallots60 g
-
fresh turmeric10 g
-
shrimp paste (belacan) (opcjonalnie)½ tsp
-
cooking oil4 tbsp
-
sugar50 g
-
white vinegar60 g
-
unsalted roasted peanuts coarsely ground, to garnish100 g
-
sesame seeds toasted, to garnish2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.8 g
Kalorie
1652.7 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Błonnik
10.3 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dried Shrimp Sambal
55 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Shallot Oil
25 min
Homemade Soy Milk
35 min
Mapo tofu
15 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 40 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Sambal Petai Prawns
20 min