Urządzenia i Akcesoria
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
mixed vegetables (e.g.. carrots, long beans, cucumbers, cabbage, pineapple, turnips), cut in strips1000 g
-
fresh red chillies deseeded, cut in thin slices40 g
-
fresh green chillies deseeded, cut in thin slices40 g
-
salt adjust to taste3 tsp
-
dried chillies deseeded, soaked to soften5 - 8
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
candlenuts (buah keras)4
-
garlic cloves2
-
shallots60 g
-
fresh turmeric10 g
-
shrimp paste (belacan) (opcjonalnie)½ tsp
-
cooking oil4 tbsp
-
sugar50 g
-
white vinegar60 g
-
unsalted roasted peanuts coarsely ground, to garnish100 g
-
sesame seeds toasted, to garnish2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.8 g
Kalorie
1652.7 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Błonnik
10.3 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Shallot Oil
25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min