Urządzenia i Akcesoria
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
double cream600 g
-
garlic cloves thinly sliced2
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
English mustard30 g
-
runny honey100 g
-
dark brown sugar30 g
-
unsmoked gammon joint, boneless lightly scored1000 - 1200 g
-
water500 g
-
fresh thyme2 sprigs
-
dried bay leaves2
-
fresh rosemary1 sprig
-
onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)100 g
-
celery cut in pieces (3 cm)50 g
-
black peppercorns1 Tbsp
-
cloves1 tsp
-
potatoes peeled, thinly sliced in rounds (4 mm)1000 g
-
fine green beans trimmed400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3179.7 mg
Białko
65.2 g
Kalorie
5527.7 kJ /
1321.2 kcal
Tłuszcz
81.3 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
42.7 g
Węglowodany
90.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min