
Urządzenia i Akcesoria
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
double cream600 g
-
garlic cloves thinly sliced2
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
English mustard30 g
-
runny honey100 g
-
dark brown sugar30 g
-
unsmoked gammon joint, boneless lightly scored1000 - 1200 g
-
water500 g
-
fresh thyme2 sprigs
-
dried bay leaves2
-
fresh rosemary1 sprig
-
onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)100 g
-
celery cut in pieces (3 cm)50 g
-
black peppercorns1 Tbsp
-
cloves1 tsp
-
potatoes peeled, thinly sliced in rounds (4 mm)1000 g
-
fine green beans trimmed400 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1321.2 kcal /
5527.7 kJ
Białko
65.2 g
Tłuszcz
81.3 g
Węglowodany
90.9 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
42.7 g
Sód
3179.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min