Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta

Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta

4.4 164 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di acqua
    500 g
  • di fagiolini verdi freschi puliti e a tocchetti (2 cm)
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di pancetta a cubetti
    80 g
  • di zucchine a cubetti (1 cm circa)
    250 g
  • di spaghetti
    320 g
  • uova
    3
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 383.5 kcal / 1605.6 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 28.9 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 703.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...