Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta

Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta

4.4 176 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 60 g di fagiolini verdi freschi puliti e a tocchetti (2 cm)
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 80 g di pancetta a cubetti
  • 250 g di zucchine a cubetti (1 cm circa)
  • 320 g di spaghetti
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 703.5 mg
Białko 23 g
Kalorie 1605.6 kJ / 383.5 kcal
Tłuszcz 19.3 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Węglowodany 28.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...