Pasta risottata con crema di spinaci e patate

Pasta risottata con crema di spinaci e patate

3.7 107 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cipolla
    50 g
  • di patate pelate e a tocchetti (1,5 cm)
    400 g
  • di spinaci baby freschi
    140 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pasta secca tipo mezzi rigatoni
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 459.3 kcal / 1919 kJ
Białko 13.8 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 82 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 1027 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...