Pasta risottata con crema di spinaci e patate

Pasta risottata con crema di spinaci e patate

3.8 133 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 50 g di cipolla
  • 400 g di patate pelate e a tocchetti (1,5 cm)
  • 140 g di spinaci baby freschi
  • 700 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 320 g di pasta secca tipo mezzi rigatoni

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1027 mg
Białko 13.8 g
Kalorie 1919 kJ / 459.3 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 82 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...