Wersje kompatybilne
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di fettine di vitello
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 300 g di funghi porcini freschi o congelati
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Białko
- 29.1 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di maiale con crema di funghi
35 min
Scaloppine ai funghi
40min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Involtini di carne al Varoma
40min
Pollo in umido ai funghi
50 min
Fettine di lonza in crema di prugne
1h 20 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Vitello alla pizzaiola
35 min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 min