Papillotes de cabillaud à la mangue

Papillotes de cabillaud à la mangue

4.3 37 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • dos de cabillaud (150 g chacun env.)
    4
  • de mangue mûre détaillée en dés
    250 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    4 c. à café
  • de fromage frais émietté
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • d'aneth frais
    4 brins
  • d'eau
    600 g
  • d'amandes effilées
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 254 kcal / 1070 kJ
Białko 32.5 g
Tłuszcz 8.5 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...