
Urządzenia i Akcesoria
Papillotes de cabillaud à la mangue
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
dos de cabillaud (150 g chacun env.)4
-
de mangue mûre détaillée en dés250 g
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.4 c. à café
-
de fromage frais émietté100 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
d'aneth frais4 brins
-
d'eau600 g
-
d'amandes effilées30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
254 kcal /
1070 kJ
Białko
32.5 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Envie de mangue
11 Przepisów
Francja
Francja