
Urządzenia i Akcesoria
Schiacciata z wędzonym łososiem i cebulą
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 porcji
Składniki
-
mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia460 g
-
soku z czerwonych buraków naturalnego, bez cukru150 g
-
suchych drożdży5 g
-
miodu1 łyżka
-
oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do posmarowania ciasta20 g
-
wody120 g
-
soli½ łyżeczki
-
rozmarynu, świeżego tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji3 - 4 gałązki
-
czerwona cebula pokrojona w 2 mm krążki1
-
soli gruboziarnistej1 - 2 szczypty
-
wędzonego łososia pokrojonego na kawałki100 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
264.8 kcal /
1108.5 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
48.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
414.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RÓŻOWE PRZEPISY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Włoskie mini pasqualine z jajkiem przepiórczym
1 Std. 30 Min
Straszne przekąski
1 Std. 30 Min
Mazurek wieniec z karmelizowanymi cytrusami
1 Std. 35 Min
Buraczane bułeczki bao z boczniakami
1 Std. 40 Min
Podpłomyk z rabarbarem i gorgonzolą
1 Std.
Focaccia z figami i rozmarynem
2 Std.
Mini focaccie
2 Std. 5 Min
Kulebiak z rybą i warzywami
2 Std.
Chleb-pająk
2 Std. 55 Min
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20 Min
Wieniec z halloumi i rozmarynem
1 Std. 50 Min
Precle nadziewane serem, salami i jalapeño
2 Std. 15 Min