Urządzenia i Akcesoria
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
24 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh chives1 tsp
-
lemon zested and juiced1
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
white (shiro) miso paste20 g
-
Japanese pickled ginger thinly sliced10 g
-
light soy sauce5 g
-
vegetable oil5 g
-
warm water10 g
-
fresh scallops half shell, cleaned and pat dried with paper towel24
-
rock salt to serve on500 g
-
wakame salad (see Tip)50 g
-
baby pickled capers10 g
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
lime wedges, to serve
-
lemon wedges, to serve
-
fresh crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
166.8 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
423.5 kJ /
101.2 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ayam Pongteh
30 Min
Beef, ale and dumpling stew
2 Std. 55 Min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 Std.
Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts
Keine Bewertungen
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Italian sausages
40 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Pork Adobo
55 Min
Crumbs chocolate chip cookies
1 Std. 10 Min