Urządzenia i Akcesoria
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
24 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh chives1 tsp
-
lemon zested and juiced1
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
white (shiro) miso paste20 g
-
Japanese pickled ginger thinly sliced10 g
-
light soy sauce5 g
-
vegetable oil5 g
-
warm water10 g
-
fresh scallops half shell, cleaned and pat dried with paper towel24
-
rock salt to serve on500 g
-
wakame salad (see Tip)50 g
-
baby pickled capers10 g
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
lime wedges, to serve
-
lemon wedges, to serve
-
fresh crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
166.8 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
423.5 kJ /
101.2 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Barbecued pork ribs
28 godz. 10 min
Oil Free Braised Chicken Wings
50 min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 godz. 50 min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40 min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1 godz. 25 min
Rum balls
35 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Linguine marinara
30 min
Steamed chocolate flan cake
2 godz. 40 min
No-bake mango cheesecake
24 godz. 20 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min