Gochujang (Korean chilli paste) marinade

Gochujang (Korean chilli paste) marinade

4.9 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 g

Składniki

  • garlic cloves
    3
  • fresh ginger
    20 g
  • pear unpeeled and cored
    100 g
  • rice wine vinegar
    40 g
  • light soy sauce
    20 g
  • honey
    30 g
  • sea salt
    2 pinches
  • Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)
    130 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 350 g

Sód 5805 mg
Białko 18.5 g
Kalorie 1903.3 kJ / 454.9 kcal
Tłuszcz 8.2 g
Błonnik 10.9 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 82 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...