Urządzenia i Akcesoria
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
5805 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
82 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced lamb flatbread
2 godz.
Rye sourdough baguettes
27 godz. 20 min
Baked masala fish (MEATER+®)
1 godz. 15 min
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120 godz. 5 min
Thai Massaman Curry Paste
25 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Garlic and coriander naan
1 godz. 30 min
Korean marinade
40 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min