Urządzenia i Akcesoria
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
5805 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
82 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 godz.
Korean fried chicken
4 godz.
Five spice powder
10 min
Mac and Cheese Fritters
3 godz. 15 min
Curry laksa
45 min
Rasam
20 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Sambal oelek
20 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16 godz.
Teriyaki sauce
25 min