Urządzenia i Akcesoria
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
5805 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
82 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 godz. 35 min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
40 min
Coffee Coconut Candy
1 godz. 10 min
Tandoori paneer pizza
1 godz. 30 min
Paneer tikka
40 min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 godz. 55 min
Korean marinade
40 min
Sambal oelek
20 min
Not quite nasi goreng
45 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Chai Masala (Masala Tea)
15 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min