Urządzenia i Akcesoria
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
5805 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
82 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel Brownies
1 h 20 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 h 30 min
Chaat masala
10 min
Burfee
24 h 30 min
Mint and peanut chutney
35 min
Potato karakari
50 min
Thai burgers
30 min
Pappadums with mint and coriander chutney
50 min
Thai watermelon salad
50 min
Biryani-style rice
1 h 5 min
Matzah
30 min
Party pretzel bites
1 h 20 min