Urządzenia i Akcesoria
Dave Barbaro's spiced pork sausages
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
20 pieces
Składniki
-
sea salt30 g
-
paprika10 g
-
dried chilli flakes10 g
-
red wine80 g
-
fennel seeds½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1750 g
-
pork fat (see Tips)300 g
-
sausage casings (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
646 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
1288.9 kJ /
308.1 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Pita Bread
2 godz.
Indonesian white spice paste
35 min
Stir-fry Chayote
25 min
Squid ink pasta
1 godz.
Almond milk powder
30 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 godz. 35 min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 godz.
Brioche burger buns
2 godz. 10 min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 godz. 15 min
Italian sausages
40 min
Pizza in Bianco
1 godz. 20 min