Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise

Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise

4.5 95 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    80 g
  • de carotte coupée en tronçons
    50 g
  • de poireau coupé en tronçons
    100 g
  • de beurre doux
    20 g
  • de vin rouge type beaujolais de préférence
    500 g
  • feuille de laurier frais
    1
  • clou de girofle
    1
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • saucisson de Lyon à cuire
    1
    2 saucisses de Morteau
  • de pommes de terre coupées en tranches
    800 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 580 kcal / 2427 kJ
Białko 27.8 g
Tłuszcz 30.3 g
Węglowodany 40.3 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...