Fondue savoyarde
TM31 TM5 TM6

Fondue savoyarde

4.4 (144 oceny)

Składniki

  • 700 g de fromages variés, détaillés en cubes (comté, beaufort et emmental par ex.)
  • 1 gousse d'ail
  • 200 g de vin blanc sec
  • 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g de pain rassis, coupé en morceaux

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
4533 kJ / 1083 kcal
Białko
53.5 g
Węglowodany
91.3 g
Tłuszcz
50.8 g
Błonnik
5.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy