Fondue savoyarde

Fondue savoyarde

4.4 156 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • de fromages variés, détaillés en cubes (comté, beaufort et emmental par ex.)
    700 g
  • gousse d'ail
    1
  • de vin blanc sec
    200 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de pain rassis, coupé en morceaux
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1083 kcal / 4533 kJ
Białko 53.5 g
Tłuszcz 50.8 g
Węglowodany 91.3 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...