Fondue savoyarde

Fondue savoyarde

4.4 159 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 700 g de fromages variés, détaillés en cubes (comté, beaufort et emmental par ex.)
  • 1 gousse d'ail
  • 200 g de vin blanc sec
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g de pain rassis, coupé en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 53.5 g
Kalorie 4533 kJ / 1083 kcal
Tłuszcz 50.8 g
Błonnik 5.5 g
Węglowodany 91.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...