Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)

Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)

3.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • de vinaigre de vin blanc
    100 g
  • de sucre en poudre
    30 g
  • de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
    80 g
  • de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
    200 g
  • de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 50 kcal / 212 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...