Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 212 kJ / 50 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Pâté de campagne
48h
Huîtres au granité de citron vert et à la menthe
4 Std. 25 Min
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Terrine de campagne
4h 30min
Coulommiers comme un gâteau
12h
Sauce au vin doux
55min
Sauce orange-citron
30 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 Std. 30 Min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25 Min