![Mousse de betterave et harengs marinés en brochette Mousse de betterave et harengs marinés en brochette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/28040.jpg)
Wersje kompatybilne
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les pommes de terre bouillies
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, coupées en morceaux
La mousse de betterave
- 250 g de betterave cuite
- ½ c. à café de sel
- 2 blancs d'œufs
- 10 g de jus de citron
La finition
- 3 cornichons au vinaigre
- 3 filets de harengs marinés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 111 kJ / 27 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrines de betterave au crabe
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min
Mousse à l'avocat
15min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5min
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
35 min
Rillettes de truite
3h 30min
Œufs ananas - Christophe Aribert
Brak ocen
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30 min
Verrines à l'italienne
3h 25 min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1ч. 45 мин.