Wersje kompatybilne
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les pommes de terre bouillies
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, coupées en morceaux
La mousse de betterave
- 250 g de betterave cuite
- ½ c. à café de sel
- 2 blancs d'œufs
- 10 g de jus de citron
La finition
- 3 cornichons au vinaigre
- 3 filets de harengs marinés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 111 kJ / 27 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Bavarois tomate-fraise
2h 25 min
Dip d'asperges blanches
15min
Coulommiers comme un gâteau
12h
Sorbet tomate-basilic
12h
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Choux à la mousse de petits pois
4h
Mousse à l'avocat
15min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Gaspacho de betterave
10 min
Mousses de betterave en deux façons
15min