Verrines à l'italienne

Verrines à l'italienne

4.7 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
10 portions

Składniki

Les tuiles de parmesan
  • 50 g de parmesan coupé en gros morceaux
  • 5 g de graines d'anis vert
Les miettes de jambon cru
  • 200 g de jambon cru sec, coupé en morceaux
Le sorbet au melon
  • 500 g de chair de melon bien mûr et parfumé, préalablement congelé en cubes à plat
  • 20 g de porto blanc
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 blanc d'œuf

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 330 kJ / 78 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...