Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 jaunes d'œufs
- 120 g de vin pétillant demi-sec
- 120 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 711.8 kJ / 169.2 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Gratin fraise-rhubarbe
25 min
Nage de saint-jacques
1h 20 min
Tartelette courgette-brebis
50min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Gratin d'abricots façon frangipane
55min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Poisson au crumble d'herbes
35 Min
Verrine à la pomme
30min
Gratin de poire aux amandes
45min
Crumble aux fruits rouges
1h 15 min
Crumble poires, caramel et petits Lu
45min