Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 567.5 kJ / 135.3 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 20.1 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 22.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Demi-sphère framboise choco vanille
17 godz.
Cheesecake au thé vert
12 godz. 15 min
Mini-forêts noires
1 Std. 30 Min
Le drômois
12 godz. 45 min
Délice d'été aux fruits rouges et à la pistache
13u. 30min
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3h 15 min
Saint-honoré citron-framboises
2 Std. 30 Min
Sphère chocolat-mandarine
12h
Gâteau meringué au citron
3hod.
Mont-blanc revisité
4h 20min
Crème brûlée à la cardamome
1 Std. 10 Min
Tarte citron vert, basilic et estragon
12 godz. 40 min