Urządzenia i Akcesoria
Puits de meringue à l'orange
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
12 portions
Składniki
-
4 blancs d'œufs
-
220 g de sucre en poudre
-
le zeste d'une orange non traitée, râpé
-
200 g de crème liquide 35% m.g. très froide
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
22.6 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
567.5 kJ /
135.3 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°28
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gougères à la mousse de saumon
25 godz. 35 min
Choux façon tiramisu
1 godz. 50 min
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3 godz. 30 min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 godz. 30 min
Œuf cocotte aux asperges en brioche
4 godz.
Choux vanillés
1 godz. 20 min
Choux à la crème et aux fraises
1 godz. 15 min
Minirisottos safran et bacon, mousse de courgette
2 godz. 15 min
Dacquoise
40 min
Choux vanille-fraise
7 godz. 15 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1 godz. 40 min
Eclairs fraises-chocolat blanc
24 godz.