
Urządzenia i Akcesoria
Puits de meringue à l'orange
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
12 portions
Składniki
-
blancs d'œufs4
-
de sucre en poudre220 g
-
le zeste d'une orange non traitée, râpé
-
de crème liquide 35% m.g. très froide200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
135.3 kcal /
567.5 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
20.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
22.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°28
47 Przepisów
Francja
Francja