Urządzenia i Akcesoria
Puits de meringue à l'orange
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
12 portions
Składniki
-
4 blancs d'œufs
-
220 g de sucre en poudre
-
le zeste d'une orange non traitée, râpé
-
200 g de crème liquide 35% m.g. très froide
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
22.6 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
567.5 kJ /
135.3 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°28
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Eclairs à la pistache
4 godz. 30 min
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1 godz. 50 min
Babas au rhum et fruits rouges
4 godz.
Pâte à chou
2 godz.
Choux chantilly et fruits rouges
2 godz.
Mille-feuille à la crème pâtissière
5 godz.
L'escargot chou
1 godz. 15 min
Citron givré
12 godz.
Choux chocolat-réglisse
4 godz.
Eclairs framboises-pistaches
24 godz.
Eclairs façon tarte citron
1 godz. 15 min
Choux à la crème
1 godz. 5 min