Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1020 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 250 g de sucre en poudre, blanc ou roux
- 30 g de miel
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 4477 kJ / 1048 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 267 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 102 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12 Std.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Caramel au beurre salé
1 Std. 45 Min
Caramel liquide
25 min
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Dorer 350 g d'échalotes
25 min
Caramel de base
25 min
Sauce au caramel
1j 30 menit
Nougatine aux cacahuètes
1j 30 menit
Chutney d'oignon rouge
24h
Toffees au caramel
2j
Glace au caramel au beurre salé
14h