![Poudre de caramel Poudre de caramel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/58F1B0DC-E303-4D8C-AF78-66D4D7025F09/Derivates/bd1bdbda-7170-40db-83e3-d89a6ad73722.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1020 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 250 g de sucre en poudre, blanc ou roux
- 30 g de miel
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 4477 kJ / 1048 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 267 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 102 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramel de base
25min
Toffees au caramel
2h
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Caramel liquide
25min
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Limonade épicée aux raisins
2h 15min
Faire sauter 200 g d'ananas
15min
Sauce caramel au whisky
35min
Sauce au caramel
1h 30min
Yaourt nature au Varoma
12óra
Le beurre clarifié
20min
Crème pâtissière Mode Sauce
15min