Verrine de gelée de porto au melon

Verrine de gelée de porto au melon

4.3 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
10 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un un récipient d'eau froide
    3
  • de porto rouge
    250 g
  • de sucre en poudre
    30 g
  • de jambon de Parme
    3 tranches
  • melons détaillés en billes avec une cuillère parisienne
    2
  • feuilles de menthe fraîche à ajuster en fonction des goûts
    18

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 93 kcal / 393 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 0.6 g
Węglowodany 12.9 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...