Verrine de gelée de porto au melon

Verrine de gelée de porto au melon

4.3 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
10 portions

Składniki

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un un récipient d'eau froide
  • 250 g de porto rouge
  • 30 g de sucre en poudre
  • 3 tranches de jambon de Parme
  • 2 melons détaillés en billes avec une cuillère parisienne
  • 18 feuilles de menthe fraîche à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.5 g
Kalorie 393 kJ / 93 kcal
Tłuszcz 0.6 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 12.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...