Congrio con garbanzos a la marinera

Congrio con garbanzos a la marinera

4.0 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 250 g de almejas frescas
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 4 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 70 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 50 g de vino blanco
  • 700 g de caldo de pescado
  • 600 g de congrio abierto, en dados de 3-4 cm sazonados
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
  • 2 - 3 ramitas perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 332.6 mg
Białko 29.4 g
Kalorie 1449 kJ / 346 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Węglowodany 15.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...