Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo

Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo

4.6 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

Rodaballo y arroz
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva
  • 250 g de arroz de grano redondo
  • 1 cucharadita de sal
  • 800 g de agua
  • 900 - 1000 g de rodaballo (6 tranchas de aprox. 150 g) salpimentado
Pimientos del piquillo
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 200 g de pimientos del piquillo en tiras
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 654.6 mg
Białko 33.4 g
Kalorie 1711 kJ / 409 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 33.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...