
Urządzenia i Akcesoria
Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones
Składniki
Rodaballo y arroz
-
dientes de ajo1 - 2
-
de aceite de oliva40 g
-
de arroz de grano redondo250 g
-
de sal1 cucharadita
-
de agua800 g
-
de rodaballo (6 tranchas de aprox. 150 g) salpimentado900 - 1000 g
Pimientos del piquillo
-
dientes de ajo1 - 2
-
de aceite de oliva30 g
-
de pimientos del piquillo en tiras200 g
-
de sal1 - 2 pellizcos
-
de pimienta molida2 pellizcos
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
409 kcal /
1711 kJ
Białko
33.4 g
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
33.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
654.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

40 años
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania