Lubina al vapor con salsa gribiche

Lubina al vapor con salsa gribiche

3.8 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • de aceite de girasol
    250 g
  • huevos duros
    3
  • de perejil fresco
    5 g
  • de estragón fresco
    5 g
  • de pepinillos en vinagre
    50 g
  • de mostaza fuerte
    15 g
  • de vinagre
    5 g
  • de sal
    1 ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de alcaparras
    50 g
  • de agua
    500 g
  • de patatas de guarnición con piel bien lavadas
    500 g
    500 g de patatas, con piel bien lavadas
  • lubinas aprox. 1200 g (sin cabeza ni vísceras, ni escamas)
    1 - 2
  • de lechuga
    2 - 4 hojas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 463 kcal / 1935 kJ
Białko 39.9 g
Tłuszcz 27.9 g
Węglowodany 13.2 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Sód 478.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...