Menestra de verduras al estilo asturiano en cocción lenta

Menestra de verduras al estilo asturiano en cocción lenta

4.1 94 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 raciones

Składniki

  • 70 g de aceite de oliva
  • 3 dientes de ajo
  • 500 g de aguja de ternera en dados de 3 cm (secados con papel de cocina)
  • 100 g de vino blanco
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 10 g de harina
  • 70 - 80 g de jamón curado en dados
  • 1 cucharada de pimentón
  • 400 g de caldo de carne
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • 600 - 700 g de verduras variadas congeladas
  • 4 huevos duros

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1026.1 mg
Białko 41.8 g
Kalorie 2557 kJ / 611 kcal
Tłuszcz 28.7 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Węglowodany 13.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...