Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria

Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria

4.7 141 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
  • 70 g de aceite de oliva
  • 3 dientes de ajo
  • 250 g de agua
  • 600 g de lomos de bacalao al punto de sal (4 lomos)
  • 400 g de zanahorias cortadas en tiras con un pelador
  • 30 g de cebolla
  • 150 g de calabacín pelado y cortado en trozos
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 30 g de leche

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 11555 mg
Białko 104.5 g
Kalorie 2898 kJ / 693 kcal
Tłuszcz 22.2 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...