Salade d'endives à la mimolette et œuf poché

Salade d'endives à la mimolette et œuf poché

3.8 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 400 g d'eau
  • 4 gros œufs extra-frais
  • le jus d'un citron jaune
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe d'huile de noisette
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 6 endives coupées en fines lamelles
  • 100 g de mimolette extra-vieille coupée en copeaux
  • 50 g de cerneaux de noix concassées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16 g
Kalorie 1417 kJ / 341 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...