Poulet à la vanille

Poulet à la vanille

2.4 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • de hauts de cuisse de poulet, sans peau désossés, coupés en morceaux
    800 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • gousses de vanille fendues en deux
    2
  • oignon coupé en deux
    1
  • d'eau
    300 g
  • de bouillon
    1 cube
  • de curcuma en poudre
    ½ c. à café
  • de pommes de terre détaillées en gros cubes
    600 g
  • de côtes de blette coupées en morceaux
    500 g
  • jaune d'œuf
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 316.2 kcal / 1331.8 kJ
Białko 35.3 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 23.3 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 678.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...