
Urządzenia i Akcesoria
Salade de haricots et poulet farci
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
de roquette50 g
-
de tomates confites et 20 g de leur huile70 g
-
de basilic frais12 feuilles
-
d'olives vertes dénoyautées80 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
filets de poulet, sans peau (180 g chacun env.)2
-
d'eau500 g
-
de haricots verts frais équeutés500 g
-
de graines germées (opcjonalnie)15 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
250 kcal /
1053 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°11
67 Przepisów
Francja
Francja