Salade de haricots et poulet farci

Salade de haricots et poulet farci

4.4 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de roquette
  • 70 g de tomates confites et 20 g de leur huile
  • 12 feuilles de basilic frais
  • 80 g d'olives vertes dénoyautées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 filets de poulet, sans peau (180 g chacun env.)
  • 500 g d'eau
  • 500 g de haricot vert frais équeutés
  • 15 g de graines germées (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25 g
Kalorie 1053 kJ / 250 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...