Œufs cocotte à la florentine

Œufs cocotte à la florentine

4.7 222 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan
    50 g
  • d'oignon coupé en morceaux
    40 g
  • de beurre
    25 g
  • de pousses d'épinards frais
    250 g
  • de crème liquide entière
    100 g
  • de piment d'Espelette en poudre, et un peu pour le décor
    ½ c. à café
  • du sel
  • du poivre moulu
  • œufs
    4
  • d'eau
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 269 kcal / 1123 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...