Dinde et purée de patate douce aux marrons

Dinde et purée de patate douce aux marrons

4.2 62 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 400 g de patate douce détaillée en cubes
  • 100 g de marrons entiers, épluchés, en conserve ou surgelés
  • 20 - 30 g de filet de dinde, sans peau coupé en lanières
  • 20 g de beurre coupé en dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 942 kJ / 224 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...