Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 400 g de patate douce, détaillée en cubes
- 100 g de marrons entiers, épluchés, en conserve ou surgelés
- 20 - 30 g de filet de dinde, sans peau, coupé en lanières
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 942 kJ / 224 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Œuf mollet, purée de carottes et petit pain coco vapeur
2j
Velouté de carotte au curcuma, pâtes aux lardons et champignons
55 Min
Purée potiron-orange
30 min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 min
Poulet aux pommes façon Vallée d’Auge, riz noir complet
1j
Saumon au lait de coco et wasabi, purée de betterave
1 godz. 5 min
Hachis parmentier de poulet et carottes à l'orange
1 Std. 15 Min
Purée courgettes et veau au basilic
20 min
Parmentier de veau au potimarron
1h 10 min
Œuf cocotte aux champignons et lardons, purée de carotte
1 Std. 15 Min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50 menit
Purée de patate douce au gingembre
30 min