Dinde et purée de patate douce aux marrons
TM6 TM5

Dinde et purée de patate douce aux marrons

4.2 (59 ocen)

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 400 g de patate douce, détaillée en cubes
  • 100 g de marrons entiers, épluchés, en conserve ou surgelés
  • 20 - 30 g de filet de dinde, sans peau, coupé en lanières
  • 20 g de beurre, coupé en dés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
942 kJ / 224 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy