Dos d'églefin et purée de petits pois

Dos d'églefin et purée de petits pois

4.2 39 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 4 dos d'églefin de 150 g chacun, frais ou décongelés et épongés
  • sel
  • poivre moulu
  • 4 c. à soupe d'huile neutre
  • 120 g d'eau
  • 1 échalote pelée et coupée en deux
  • 500 g de petits pois surgelés
  • 30 g de beurre
  • 4 portions de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit® ou Kiri®

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 34 g
Kalorie 1622 kJ / 389 kcal
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...