Gratin de champignons

Gratin de champignons

4.4 292 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'ail
    2 gousses
  • de persil frais, équeutés
    5 brins
  • de beurre et un peu pour les ramequins
    15 g
  • de champignons frais variés émincés en fines lamelles
    450 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • œuf
    1
  • de crème liquide entière
    100 g
  • de gruyère râpé
    65 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 224.5 kcal / 929.3 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 19.5 g
Węglowodany 2.3 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 363.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...