Truffes au rhum et à la cannelle

Truffes au rhum et à la cannelle

3.9 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
20 pièces

Składniki

  • 200 g de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
  • 100 g crème liquide, 30% m.g. min.
  • 30 g de rhum
  • ½ c. à café de cannelle en poudre
  • 40 g de beurre
  • 40 g de sucre en poudre
  • 35 g cacao en poudre non sucré

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 4.5 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 446.6 kJ / 106.7 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...