Truffes au rhum et à la cannelle
TM6 TM5

Truffes au rhum et à la cannelle

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 200 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
  • 100 g crème liquide, 30% m.g. min.
  • 30 g de rhum
  • ½ c. à café de cannelle en poudre
  • 40 g de beurre
  • 40 g de sucre en poudre
  • 35 g cacao en poudre non sucré

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
446.6 kJ / 106.7 kcal
Białko
1.3 g
Węglowodany
7.8 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Błonnik
1.8 g
Sód
4.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy