Truffes au rhum et à la cannelle

Truffes au rhum et à la cannelle

3.9 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
20 pièces

Składniki

  • de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
    200 g
  • crème liquide, 30% m.g. min.
    100 g
  • de rhum
    30 g
  • de cannelle en poudre
    ½ c. à café
  • de beurre
    40 g
  • de sucre en poudre
    40 g
  • cacao en poudre non sucré
    35 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 106.7 kcal / 446.6 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 7.8 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 4.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...