Pannacotta à la cerise

Pannacotta à la cerise

3.9 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    3
  • de lait entier
    400 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    400 g
  • de sucre en poudre
    100 g
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à café
  • de cerises coupées en deux
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 347.8 kcal / 1450.2 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 27.2 g
Błonnik 83.5 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 16.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...