
Urządzenia i Akcesoria
Pannacotta à la cerise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide3
-
de lait entier400 g
-
de crème liquide, 30% m.g. min.400 g
-
de sucre en poudre100 g
-
d'extrait naturel de vanille1 c. à café
-
de cerises coupées en deux300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
347.8 kcal /
1450.2 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
27.2 g
Błonnik
83.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
16.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°32
47 Przepisów
Francja
Francja