
Urządzenia i Akcesoria
Filets de merlan, betteraves et petits oignons confits au miel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
d'eau850 g
-
de betteraves crues de petite taille, coupées en quatre600 g
-
de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")30 g
-
de petits oignons au vinaigre300 g
-
de miel liquide3 c. à soupe
-
sel
-
poivre moulu
-
de filets de merlan400 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
299 kcal /
1263 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°14
68 Przepisów
Francja
Francja