![Hareng mariné et radis roses Hareng mariné et radis roses](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/49A4A8E4-943D-4E70-8EC1-E26C7FBF3A85/Derivates/b9fe63c4-d6d1-42ce-918a-010c84c5ea48.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filets de hareng fumés doux
- 15 g de feuilles de coriandre fraîche
- 3 c. à soupe d'huile de noisette
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- ½ botte de radis, coupés en rondelles
- 1 oignon rouge (petit), coupé en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 679 kJ / 164 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vichyssoise au haddock
45min
Salade d'automne au chou-fleur
1 Std. 5 Min
Avocat farci au crabe
40 Min
Salade d'orange au thé et à la rose
5 Std. 30 Min
Salade de primeurs au hareng fumé et cresson
45min
Soupe de fruits secs à la cannelle
3h 35 min
Sardines grillées à la gremolata
35min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12sa
Salade de l'île de Ré
35min
Maquereaux à la moutarde
30 Min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40 Min
Moules marinières au gingembre
25 Min