Hareng mariné et radis roses

Hareng mariné et radis roses

4.1 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • filets de hareng fumés doux
    4
  • de feuilles de coriandre fraîche
    15 g
  • d'huile de noisette
    3 c. à soupe
  • de jus de citron
    1 c. à soupe
  • de poivre fraîchement moulu
    1 pincée
  • botte de radis coupés en rondelles
    ½
  • oignon rouge (petit), coupé en tranches
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 164 kcal / 679 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...