Hareng mariné et radis roses

Hareng mariné et radis roses

3.9 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 4 filets de hareng fumés doux
  • 15 g de feuilles de coriandre fraîche
  • 3 c. à soupe d'huile de noisette
  • 1 c. à soupe de jus de citron
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu
  • ½ botte de radis coupés en rondelles
  • 1 oignon rouge (petit), coupé en tranches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10 g
Kalorie 679 kJ / 164 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...