Carpaccio de bœuf, crudités et émulsion à la mangue

Carpaccio de bœuf, crudités et émulsion à la mangue

3.5 6 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • échalote coupée en quatre
    1
  • de vinaigre de cidre
    1 c. à café
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de gingembre frais coupé en morceaux d'1 cm
    10 g
  • de mangue coupée en morceaux de 3 cm
    200 g
  • citron vert 2 pincées de zeste et 3 c. à soupe de jus
    1
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • de mélange de jeunes pousses de salade
    100 g
  • radis roses non pelés, coupés en rondelles
    4
  • fleurs comestibles (opcjonalnie) de moutarde
  • de viande de bœuf (rond de gîte), coupé en tranches fines
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 285 kcal / 1196 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...