Calamars sous-vide
TM6

Calamars sous-vide

3.8 (5 ocen)

Składniki

  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron
  • 1000 g d'anneaux de calamar
  • 10 g d'huile de sésame
  • 2 brins de romarin frais
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 10 g de beurre

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1599.5 kJ / 378.5 kcal
Białko
73.3 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
7.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Błonnik
0.3 g
Sód
1937.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy