Calamars sous-vide

Calamars sous-vide

3.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1500 g
  • d'huile de sésame
    10 g
  • de sel
    2 pincées
  • de romarin frais
    2 brins
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • d'anneaux de calamar
    1000 g
  • de jus de citron
    30 g
  • de beurre
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 378.5 kcal / 1599.5 kJ
Białko 73.3 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 1937.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...