Ravioles végétales de moules, crémeux à l’ail d’Arleux

Ravioles végétales de moules, crémeux à l’ail d’Arleux

2.5 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    70 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de beurre
    20 g
  • d'ail fumé (voir "Conseil(s)")
    20 g
    d'ail
  • pommes de terre de grosse taille
    1 - 2
  • de vin blanc
    200 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    700 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    100 g
  • d'estragon frais
    1 brin
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 289.5 kcal / 1208.5 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 17.8 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...