Sous-vide épaule de porc, désossée

Sous-vide épaule de porc, désossée

4.1 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
    800 g
  • d'eau
    1500 g
  • de jus de citron
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 434 kcal / 1816 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Sód 148 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...