Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous-vide épaule de porc, désossée
TM6

Sous-vide épaule de porc, désossée

4.0 (8 ocen)

Składniki

  • 800 g d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1816 kJ / 434 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Błonnik
0 g
Sód
148 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy