![Sous-vide épaule de porc, désossée Sous-vide épaule de porc, désossée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3407fb4d-b19b-4909-855e-979e6458c75f/Derivates/b5443a7e-5591-46bf-a182-7a0ac6353608.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 148 mg
Alternatywne przepisy
Sous-vide médaillons de veau
1 godz. 55 min
Sous-vide poitrine de bœuf
12 Std. 25 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1sa 5 dk
Caramel liquide
25 min
Sous-vide cuisses de poulet
1 Std. 30 Min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Caramel de base
25 min
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2u. 25min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.