Sous-vide épaule de porc, désossée

Sous-vide épaule de porc, désossée

4.1 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • 800 g d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 148 mg
Białko 35 g
Kalorie 1816 kJ / 434 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...